Orlane Paris

In 1966 werd het ORLANE instituut geopend in Parijs. De visie van ORLANE:
'Schoonheid is simpel, luxe en gemakkelijk'.
Het luxe product ORLANE heeft alles: huidverzorging voor lichaam en gezicht, zonneproducten, make-up en parfum. Het bestaat al meer dan 60 jaar en is een exclusief hoogwaardig merk uit Frankrijk. ORLANE is een merk met veel deskundigheid en ervaring op het gebied van anti-aging.

De combinatie van wetenschap, presentatie en genot vormen de basis voor de huidverzorgingsproducten van ORLANE. Het resultaat zorgt ervoor dat de producten van ORLANE mannen en vrouwen voorziet in de wensen en de behoeften op het gebied van huidverzorging met het doel om de huid te herstellen, te vernieuwen en te verbeteren.
Ze zijn doeltreffend, luxe, dierproefvrij, zeer effectief en zijn gebaseerd op de noodzakelijke behoeften van de huid. ORLANE staat voor elegantie, gratie en schoonheid.

Gezichtsproducten

Crème Royale

Lichaamsverzorging

Reinigings Producten

ORLANE Paris Crème Royale

CREME ROYALE van ORLANE, uitzonderlijke anti-aging verzorging.
Deze uitzonderlijke producten, met verrukkelijke texturen, voorzien de meest veeleisende huid van het geheim van Royal Jelly voor een lange levensduur en van de uitzonderlijke anti-aging capaciteiten van 24 karaats goud. Een luxueuze respons op de meest ambitieuze anti-aging doelstelling: 'uw huid weer tot leven brengen'.

24 KARAATS GOUD, een waardevol en zeer effectief ingrediënt tegen de zichtbare tekenen van veroudering.
Om de anti aging effecten van Royal Jelly te optimaliseren hebben de ORLANE onderzoekslaboratoria tevens een onschatbaar actief ingrediënt geselecteerd vanwege haar ongelooflijke anti-oxidant werking en haar beschermende potentieel: 24 karaats goud! De regenererende en revitaliserende eigenschappen versterken de afweer en spankracht van de huid. De ontgiftende en anti-inflammatoire kwaliteiten en het geweldige 'isolerende' effect helpen de huid zich te verdedigen tegen stressfactoren en vrije radicalen.
In Amsterdam alleen bij Lorelei verkrijgbaar.

CRÈME ROYALE SERUM
€ 480,00

CRÈME ROYALE VISAGE
€ 480,00

CRÈME ROYALE COU ET DÉCOLLETÉ € 260,00

CRÈME ROYALE YEUX
€ 200,00

ORLANE Paris Lichaamsverzorging

Orlane Aqua Svelte

Aqua Svelte, 200ml: € 47,50


Een ravissante bodyscrub met zeezout en essentiële oliën die uw huid verzacht, verstevigt en hydrateert. Door de aanwezigheid van zeezout wordt de huid bevrijd van dode huidcellen en afvalstoffen. Deze scrub is geschikt voor alle huidtypen.

Soin Raffermisant Corps et Buste

Soin Raffermisant Corps et Buste, 200 ml: € 65,00


Het herstelt de elasticiteit en souplesse van de huid en zorgt voor een heldere teint. De huid wordt gehydrateerd en zichtbaar steviger en zachter. Speciaal aanbevolen voor de meest kwetsbare gebieden die onderhevig zijn aan huidverslapping.

Soin Perfection Corps Anti Age Minceur Fermeté

Soin Perfection Corps Anti Age Minceur Fermeté, 200 ml: € 92,00


Verstevigende en afslankende anti-aging lichaamsverzorging. Rode algencomplex en cafeïne zorgen voor stimulering van de celvernieuwing en de productie van collageen. Plantaardige boter zorgt voor een intensieve hydratatie. Uw huid ziet er steviger en slanker uit.

S.O.S. Ventre Plat Modelage Raffermissant

S.O.S. Ventre Plat Modelage Raffermissant, 200 ml: € 62,00


De onmisbare verzorging om de buik in model te brengen en huidverslapping ten gevolge van te weinig beweging, stress, onevenwichtige voeding of zwangerschap tegen te gaan. De afslankende werking wordt verstrekt door verstevigende werkstoffen die aan de oppervlakte een snelle aanspannende werking hebben en onderhuids het bindweefsel verstevigen. De huid wordt steviger en verrkrachtiger. De buik ziet er weer mooi glad en stevig uit.

Crème Bras Nus

Crème Bras Nus:
€ 85,00


Voor mooie jeugdige armen, die uw leeftijd niet verraden. Armen waar u altijd van gedroomd heeft: steviger en veerkrachtiger.

Soin Régénerant Mains & Ongles

Soin Régénerant Mains & Ongles: € 46,00


Speciaal voor de handen - vervaagt pigmentvlekjes - verzorgt en herstelt.

ORLANE Reinigings Programma

EAU MICELLAIRE …CLAT VITALIT… VISAGE ET YEUX

EAU MICELLAIRE ÈCLAT VITALITÈ VISAGE ET YEUX:
€ 29,00


Reinigt de huid van gezicht en ogen perfect, verwijdert onzuiverheden en make-up in een enkele, lichte beweging. Tonifieert, kalmeert en hydrateert.

Orlane DEMAQUILLANT VITALISANT

DEMAQUILLANT VITALISANT:
€ 35,00


De huid is gereinigd en voelt soepel aan.

LOTION VITALISANTE:
€ 35,00


Verfrist, verzacht en tonifieert.
De huid is stralend en klaar voor de volgende huidverzorging.

Orlane Mousse Douceur

Mousse douceur, 200ml:
€ 45,00


Reiniging voor het gezicht en oogcontour. Een fluweelzachte mousse die de celenergie stimuleert, reinigt, hydrateert en verstevigt.

Soin Démaquillant Vivifiant,
250 ml: € 39,00


Een verzorgende reinigingsmelk.

  • Reinigt
  • Verzacht
  • kalmeert

Soin Démaquillant Vivifiant lotion, 250 ml: € 39,00


Een revitaliserende en verzorgende reinigingslotion.

  • verfrist
  • revitaliseert
  • tonifeert

Gommage Doux Visage, 75 ml:
€ 35,00


Deze milde scrub is een verzorging die de huid reinigt, verfrist en verzacht. Geschikt voor alle huidtypes.