ORLANE Paris Programma's voor het Gezicht

Oligo Vitamin Programme

Oligo Vitamin Programme


Een perzikhuid, een huid die straalt van vitaliteit, dat is de belofte van het nieuwe programma OLIGO VITAMIN.
Dit ware dagelijkse fitnessprogramma voor de huid biedt haar iedere dag opnieuw de aanbevolen minimum dosis aan essentiële elementen.

Anti Fatigue Programme

Anti Fatigue Programme


Gebrek aan slaap, vervuiling, UV-stralen, maar ook stress kunnen te allen tijde het afweermechanisme van de huid uitputten. Vermoeidheid van de huid versnelt het huidverouderingsproces. Dit Anti Fatigue Programma geeft de huid weer energie en voorziet haar van essentiële elementen voor een betere vitaliteit.

Antirides Extrême programme

Antirides Extrême programme


De huid bezit van nature de kracht om te herstellen, maar deze eigenschap verzwakt na verloop van tijd. Dit programma wakkert het geheugen van de huid aan en herstelt het volledig vermogen van het zelfherstel.
De rimpels worden teruggedrongen, gladgestreken en opgevuld. De huid is voller en veerkrachtiger. Het gezicht en de oogopslag zijn zichtbaar jonger.

>> Naar de producten
Hydratatie  programme

Hydratatie programme


Met het ouder worden, verliest de huid haar natuurlijk vermogen om haar vochtbalans op peil te houden. Door diepgaande en langdurige hydratatie wordt de huid sterker en stralender. Ze is zichtbaar verjongd; ze is weer soepel en veerkrachtig.

Fermeté Programme

Fermeté Programme


Rond de 50-jarige leeftijd gaat het tekort aan hormonen gepaard met het verouderingsproces. De huid wordt dunner, ze verliest haar dichtheid en elasticiteit. Ze wordt slapper waardoor de gezichtscontouren minder duidelijk worden. Er vormen zich zeer diepe rimpels. Er ontstaan duidelijke kraaienpootjes rondom de oogcontour, rimpels op het gezicht worden steeds dieper.